VvE-beheer

VP&A is een landelijke speler op het gebied van VvE-beheer met vestigingen in Oosterhout, Capelle a/d IJssel, Nieuwegein en Tilburg. Met ruim 800 verenigingen van eigenaren in beheer bedienen wij zowel de "particuliere" markt van VvE's (wooncomplexen), als de zakelijke markt. Onder de zakelijke markt verstaan wij ondermeer gemengde complexen van winkels gecombineerd met woningen en parkeergarages. Maar ook hebben wij meerdere woningbouwcorporaties verspreid over het land als klant die het VvE-beheer aan ons uitbesteden. Kwaliteit van dienstverlening staat bij VP&A te allen tijde voorop. Op het gebied van VvE-management staat voor u een team van gemotiveerde medewerkers klaar met ruime ervaring op zowel administratief, bestuurlijk, technisch als juridisch gebied.

Onze dienstverlening bieden wij aan in verschillende modules. Een vereniging van eigenaars kan dus zelf bepalen hoe uitgebreid zij de dienstverlening willen hebben. Zo kunnen wij zowel de kleine VvE's als grote Verenigingen van Eigenaars "op maat" van dienst zijn.

De aangeboden modules zijn:
A financieel-/ administratief beheer
B bestuurlijke ondersteuning
C1 technisch-/ bouwkundig beheer
C2 technisch-/ bouwkundig beheer (aanvullend)

In de afgelopen jaren heeft VP&A tevens een aantal extra servicevormen ontwikkeld waaronder:
  • advisering en begeleiding van ontwikkelaars en aannemers bij voorgenomen splitsingen van nieuwbouw en (her)ontwikkelingsprojecten.
  • initiëren en voorbereiden van de eerste ledenvergadering ten behoeve van nieuwbouw complexen.
  • in overleg met notariskantoren opstellen van kostenverdeelsleutels ten behoeve van op te maken Akten van Splitsing.
  • Beheer voor de kleine VvE's tot 20 appartementsrechten (Compact VvE-Beheer)
Om klanten altijd inzage te kunnen geven in de laatste stand van zaken, ontvangt elke klant van VP&A een unieke inlogcode om zo op elke locatie de VvE-gegevens te kunnen inzien. Het bestuur krijgt nog enkele extra bevoegdheden om de bestuurlijke taken zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Bent u geïnteresseerd om VP&A in te schakelen voor VvE-beheer vul dan het formulier offerte in en u ontvangt spoedig een offerte en/of er wordt contact met u opgenomen.