Vastgoedmanagement

Dienstverlening
Voor particuliere beleggers en institutionele beleggers beheren wij objecten als woningen, kantoren, winkels, winkelcentra en gemengde complexen. Met onze pro-actieve aanpak nemen wij onze opdrachtgevers de zorg voor hun vastgoed uit handen en dragen wij bij aan een goede verstandhouding met de huurder.

Door onze veelzijdigheid in dienstverlening en onze goed opgeleide medewerkers zijn wij onze klanten continue op een hoog niveau van dienst. Continuïteit en een constructieve prettige samenwerking met onze opdrachtgevers staan bij VP&A voorop.

Schadeservice / reparatiewerk
Huurders kunnen gebruik maken van het 24-uurs servicebureau. De technische klachten c.q. reparatieverzoeken worden geregistreerd en de huurders worden direct geholpen.

Consultancy
Als vastgoedbeheerder maar ook als partner bij herontwikkelingen zijn wij betrokken bij zeer diverse projecten. Door al onze kennis en ervaring zijn wij in staat partijen te adviseren bij nieuwbouwontwikkelingen of herontwikkelingen.

Splitsingsadvies
Als deskundige op het gebied van splitsingen adviseren wij ontwikkelaars, beleggers en woningbouwcorporaties bij het komen tot een goede splitsing van beoogd verdeeld eigendom. Door onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat het gebouw ook na de splitsing op een praktische manier kan worden beheerd.

Bijzonder beheer
Soms doen zich omstandigheden voor waarin partijen er voor kiezen om het beheer uit handen te gegeven zoals bijv. bij faillissementen. Ook hierin hebben wij ruime ervaring en denken wij graag mee met de opdrachtgever.

Vraag offerte aan.
Als u een beheerder zoekt die actief is en verstand van zaken heeft, klik dan op vraag een offerte aan. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.