Projectmanagement

Onder Projectmanagement vallen bij VP&A diverse activiteiten.

Advisering bij herontwikkeling van winkelvastgoed
VP&A Projectmanagement heeft jarenlange ervaring in advisering bij herontwikkelingen van winkelcentra. Op basis van deze ervaring en de dagelijkse ervaringen met verhuur en verkoop van winkels kunt u vertrouwen op een realistische visie op het toekomstbestendig maken van winkelcentra.

Vastgoedadvies
Door onze ervaring op het gebied van VvE-beheer, vastgoedbeheer, nieuwbouwinitiëring, commercieel vastgoed en zorgontwikkelingen, kunnen wij u van dienst zijn bij praktisch elke vastgoedontwikkeling. Naast exploitatie technische zaken adviseren wij tevens op het gebied van indelingen, huurprijzen, verkoopprijzen en de daarmee verbandhoudende procedures.

Begeleiding van onderhoudswerkzaamheden

De bouwkundigen van VP&A kunnen –los van onze vastgoedbeheerportefeuille en VvE-portefeuille- worden ingeschakeld bij begeleiding c.q. aanbesteding van onderhoudswerkzaamheden. Vanaf het offertetraject tot en met de oplevering kunnen zij de onderhoudswerkzaamheden voor u begeleiden.

Bent u geïnteresseerd om VP&A in te schakelen voor uw project en wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op door het invullen van het contactformulier. Na ontvangst nemen wij contact met u op.