Over VP&A Groep

VP&A houdt zich bezig met VvE-beheer, Vastgoedbeheer, Makelaardij en Projectmanagement vanuit vier vestigingen te weten Oosterhout, Capelle a/d IJssel, Nieuwegein en Tilburg.

VP&A is gestart in 1996 vanuit Breda als eenmansbedrijf dat zich voornamelijk bezig hield met Project- en Bouwmanagement. De begeleiding van herontwikkelingen van winkelcentra was op dat moment de voornaamste activiteit. Kort daarna in 1999 is het bedrijf uitgebreid met een vestiging in Capelle aan den IJssel met een portefeuille van voornamelijk Vastgoedbeheer en VvE-beheer. In 2003 werd het bedrijf uitgebreid met een makelaardijtak en in 2004 werd het kantoor Nieuwegein geopend om de groei in Midden-Nederland kracht bij te zetten en om tevens dichter bij de bestaande klantenkring te zitten. Ook in Tilburg werd in 2009 een deelneming genomen in Hart van Brabant Makelaardij, een woningmakelaarskantoor dat sterk is vertegenwoordigd in nieuwbouw en behoort tot de top van de woningmakelaarskantoren in Tilburg. De bedrijfsmakelaardij van VP&A heeft nu ook haar intrek genomen in hetzelfde pand aan de Spoorlaan 432 in Tilburg en de makelaardijactiviteiten zitten nu onder één dak.

In de afgelopen jaren is VP&A Groep uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 50 medewerkers, mede door overnames van een aantal VvE-portefeuilles en doordat een aantal woningbouwcorporaties het VvE-beheer aan VP&A Vastgoedmanagement hebben uitbesteed. De klantenkring bestaat derhalve uit woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, institutionele beleggers, overheidsinstanties, particulieren en retailers.

Bent u geïnteresseerd om VP&A in te schakelen als beheerder, bij uw project of als bemiddelaar voor uw vastgoed? Neem dan contact met ons op door het invullen van het contactformulier. Na ontvangst nemen wij contact met u op.