Makelaardij

VP&A Makelaardij verhuurt, verkoopt, taxeert en adviseert door bijna het hele land. Onze gecertificeerde en enthousiaste makelaars gaan altijd voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Als bedrijfsmakelaars houden wij ons bezig met diverse segmenten binnen het commerciƫle vastgoed. Wij verhuren en verkopen winkelruimten, kantoorruimten en houden ons bezig met zorgontwikkelingen en beleggingen.

Winkelvastgoed is een specialisme binnen VP&A Makelaardij. In heel Nederland houden wij ons bezig met verhuur, verkoop, taxaties, aanhuur en aankoop van winkelvastgoed.

Doordat wij bij veel en diverse projecten betrokken zijn op het gebied van verhuur en verkoop en daarnaast actief betrokken zijn bij veel objecten die wij in beheer hebben, zijn wij voor u de juiste partij om uw vastgoed te laten taxeren. Taxeren is een specialisme en taxaties dienen met zorg te worden uitgevoerd. Naast onze ervaring houden wij onze kennis op peil door jaarlijks verplichte cursussen te volgen. U vindt ons dan ook terug in het register van VastgoedCert. Onze klantenkring bestaat uit institutionele beleggers, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, particuliere beleggers, overheidsinstanties en retailers.

Bent u geĆÆnteresseerd om VP&A Makelaardij in te schakelen bij de bemiddeling van uw vastgoed? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte of een gesprek aan door contact met ons op te nemen. Na ontvangst van uw bericht nemen wij contact met u op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 013-5390000.